SERTIFISERT RENOVERING

Green PC tester og sertifiserer alle produktene våre. Green PC-sertifisert renovering prosess innebærer en streng renoveringsprosess som holdes til de høyeste kvalitetsstandardene.

Oppussingsprosessen vår består av fire hoveddeler:

Steg 1

Pakke ut

Steg 2

Visuell inspeksjon

Steg 3

Maskinvare testing

Steg 4

Datasletning og rengjøring

Hver Green PC-sertifisert renovert maskin er:

To-trinns rengjøringsprosess

Hvert produkt gjennomgår en grundig rengjøringsprosess. Alle tidligere data slettes sikkert, og en ren kopi av operativsystemet er installert. Hvert produkt får deretter grundig ekstern rengjøring for å sikre en nøyaktig visuell inspeksjon så vel som din tilfredshet.

Visuell inspeksjon

Den visuelle inspeksjonsprosessen innebærer en 40-punkts inspeksjon. En sertifisert tekniker inspiserer utstyr for kosmetiske eller operasjonelle problemer. Problemer er sjeldne ettersom utstyr kommer til oss garantert operativt fra arbeidsmiljøer. Vi også utfører funksjonstester (for eksempel testing av harddisken, mikrofonen, høyttalerne, kameraet osv.).

Maskinvarer Testing

Alt utstyr gjennomgår en tilpasset prosess som gjennomfører omfattende maskinvaretester av:

Reparere

I sjeldne tilfeller mislykkes testingen, en GreenPC-sertifisert tekniker gjennomgår det rapporterte problemet og utfører den nødvendige reparasjonen. Bare produkter med full funksjonalitet er oppført i nettbutikken våre.

Pakk om

Utstyr har bestått all testing på dette tidspunktet. I Pakking-fasen får enhetene en siste visuell inspeksjon, pakket og merket. Utstyr lagres i vårt ferdigvarelager til det selges.

Bestill din neste renovert datamaskin! Våre sertifiserte teknikere har betjent datamaskinmarkedet siden 2005